Вітаємо переможців МАН! Віват, ліцей!

Нещодавно закінчився другий, обласний, етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, у якому взяли участь дослідження п’ятнадцяти учнів нашого ліцею.

Ґрунтовна робота ліцеїстів і їхніх наукових керівників увінчалася найбільшою за останні роки кількістю перемог і перших місць, що здобули юні науковці в області. Тож вітаємо від усього серця тринадцятьох переможців МАН!

ПАРШИКОВА Анатолія і його наукового керівника Сьомкіна Володимира Семеновича (секція «математичне моделювання»), що посіли І місце конкурсу!

ПАРШИКОВА Анатолія і його наукового керівника Самохвалову Людмилу Віталіївну (секція «експериментальна фізика»), що посіли І місце конкурсу!

ВОРОНУ Дарину і її наукового керівника Бабенко Оксану Анатоліївну (секція «літературна творчість), що посіли І місце конкурсу!

БУРЛАКУ Андрія і його наукового керівника Омельченко Оксану Миколаївну (секція «теоретична фізика»), що посіли І місце конкурсу!

КУЛЄШОВУ Наталію і її наукового керівника Іваненка Юрія Івановича (секція «мультимедійні системи, навчальні та ігрові програми»), що посіли І місце конкурсу!

УЛЬЯНОВУ Лану і її наукового керівника Горбань Наталію Іванівну (секція «біологія людинии»),що посіли І місце конкурсу!

ВЕЛИЧКО Софію і її наукового керівника Величка Владислава Євгеновича (секція «інформаційні системи, бази даних та  системи штучного інтелекту»), що посіли І місце конкурсу!

ДАНИЛЬЧЕНКО Марію і її наукового керівника Бабенко Оксану Анатоліївну (секція «українська література»), що посіли ІІ місце конкурсу!

ВАЛКОВСЬКОГО Максима і його наукового керівника Самохвалову Людмилу Віталіївну (секція «технологічні процеси та перспективні технології»), що посіли ІІ місце конкурсу!

БУРДУ Анастасію і її наукового керівника Бабенко Оксану Анатоліївну (секція «педагогіка»), що посіли ІІ місце конкурсу!

ДАНИЛЬЧЕНКО Марію і її наукового керівника Кравець Олену Олексіївну (секція «історичне краєзнавство»), що посіли ІІІ місце конкурсу!

ЕГАМББЕРДІЄВУ Сабріну і її наукового керівника Клименко Олену Вікторівну (секція «російська мова»), що посіли ІІІ місце конкурсу!

КАЙДАН Єлизавету і її наукового керівника Кайдан Наталію Володимирівну (секція «мультимедійні системи, навчальні та ігрові програми»), що посіли ІІІ місце конкурсу!

Гідно представили ліцей на обласному рівні й лауреати конкурсу – ВОЙЦЕХОВСЬКА Поліна (секція «українська мова», науковий керівник – Падалка Руслана Миколаївна

ЛІСНЯКОВ Артем (секція «авіа- та ракетобудування, машинобудування і робототехніка», науковий керівник Хавро Вадим Олександрович).

Як бачимо, скарбниця перемог ліцею поповнилася сімома дипломами першого, трьома другого й трьома дипломами третього ступеню обласного рівня! Віват, ліцей! Ти – справжня кузня майбутніх науковців і місце, де плекають наукове майбутнє України!