Десятий ювілейний конкурс «Сіверський Донець – очима молоді» в Слов’янську

12 жовтня 2016 року в Центрі культури і довкілля м. Слов’янська відбулось урочисте нагородження переможців та призерів 10-го ювілейного конкурсу дитячої та юнацької творчості «Сіверський Донець – очима молоді», що проводився Сіверсько-Донецьким басейновим управлінням водних ресурсів спільно з громадською організацією «Сіверський Донець – відродження» за підтримки Донецької та Луганської облдержадміністрацій в рамках відзначення Дня Сіверського Дінця – 2016.

Для участі у конкурсі подавались фотографії, малюнки, прозові та поетичні твори, вироби з природних і прикладних матеріалів, дослідницькі роботи, а також агітаційні розробки: стін-газети, плакати, буклети – усе, що закликає до збереження і раціонального використання водних ресурсів басейну р. Сіверський Донець.

Організатори конкурсу мали за головну мету заохотити дітей до творчості та пізнання себе як частки природи, розвинути інтерес молоді до проведення екологічних досліджень, підтримати ініціативи учнів та педагогів у пропаганді дбайливого ставлення до безцінного дару природи – води.

Ліцеїсти прийняли активну участь у конкурсі творчих робіт і посіли призові місця:

Катерина Атакулова – 1 місце (номінація “Малюнок”)

Катерина Твердохліб – 2 місце (номінація “Плакат, буклет”)

 Софія Чередниченко – 2 місце (номінація “Малюнок”)

Олександра Шумакова – 3 місце (номінація “Проза”)

Катерина Сердюк, Катерина Гринь – дипломи лауреатів конкурсу

Вітаємо переможців!

vistavka-4 vistavka-1 nagorodzhennya-4 nagorodzhennya-1