Підлітковий алкоголізм

На жаль, у наш час зовсім не рідко можна зустріти на вулиці підлітка з пляшкою пива і сигаретою. По суті своїй зовсім ще діти, підлітки частіше дорослих стають рабами алкогольної залежності, не усвідомлюючи в повній мірі всієї тяжкості наслідків. Підлітковий алкоголізм став справжнім бичем нашого часу, згубно впливаючи на незміцнілу дитячу здоров’я, фізичне і моральне, ламаючи життя не тільки підлітки, але і всієї його родини.

Продовжувати читання “Підлітковий алкоголізм”

Обласна науково-практична конференція «Досягнення та виклики національно-патріотичного виховання в регіоні»

27 жовтня 2016 року у м.Краматорськ  на базі Донбаської державної машинобудівельної академії відбулася ІІ обласна  науково-практична конференція «Досягнення та виклики національно-патріотичного виховання в регіоні». У  межах проведення   конференції  працювали освітньо-тренінгові портали та дискусійні майданчики, де взяли участь понад  500 педагогів, науковців, викладачів вищих навчальних закладів.

Місто Слов’янськ на конференції представляли Матюшина Л.В., заступник директора з навчально-виховної роботи Слов’янського педагогічного ліцею та Горбань Н.І., учитель біології та основ екології Слов’янського педагогічного ліцею, які взяли участь у роботі Дискусійних майданчиків «Нова якість освітнього простору – новий поступ у громадському вихованні школярів» та «Потенціал природничих дисциплін у вихованні національно-патриотичної  свідомості молоді».