Підсумки проведення Уроку Доброти

Шановне ліцейське братство!

Благодійний фонд «Щаслива лапа» організував ІІІ Всеукраїнський урок доброти, який став Міжнародним! Не дивлячись на виклики пандемії в цьому році ІІІ Всеукраїнський урок доброти набув статусу Міжнародного! Адже до нього долучились педагоги та учні з 8 країн: Білорусі, Болгарії, Грузії, Казахстану, Латвії, Литви, Сербії та Хорватії. Вітаємо, кожен з нас став офіційним учасником І Міжнародного уроку доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин.

Загалом 5-6 жовтня у Міжнародному уроці доброти взяли участь навчальні заклади з 1054 населених пунктів України:

  • 244 міст
  • 138 селищ міського типу
  • 646 сіл

До проведення уроків долучились 1869 навчальних закладів.

Найбільше уроків проведено в: Дніпропетровській області – 1678; Київській області – 1173; Донецькій області – 1090; Харківській області – 1014;  Запорізькій області – 796.

Найбільше уроків проведено (в містах): Харків – 476; Київ – 427; Кривий Ріг – 376; Дніпро – 269; Запоріжжя – 264.

Всього 5-6 жовтня проведено – 12 751 урок доброти.

Благодійний фонд «Щаслива лапа» щиро дякує кожному навчальному закладу, який взяв участь в заході! МИ отримали сертифікат учасника Міжнародного уроку доброти.

Благодійний фонд «Щаслива лапа» дуже хоче, щоб наша подальша співпраця була результативною та приємною для нас, тому пропонує нам пройти коротке опитування за посиланням:

 

Нагадуємо,що з 5 по 16 жовтня 2020 року в усіх регіонах України тривала V Всеукраїнська акція «Нарру Гав для Сірка». Слов̓янський педагогічний ліцей долучився до цієї акції, зібрав кошти та передав місцевій організації “Дай шанс”, яка опікується безпритульними тваринами.

Разом ми робимо цей світ добрішим!