ДОЛУЧАЙМОСЯ!

До уваги учнів, батьків, педагогів.

ДОЛУЧАЙМОСЯ!

 До уваги учнів, батьків, педагогів.

Впродовж вересня-листопада 2021 року Український фонд «Благополуччя дітей» в рамках проекту Ради Європи «Боротьба з насильством над дітьми в Україні» проводить інформаційну кампанію, що спрямована на привернення уваги батьків і освітян до проблеми сексуального насильства над дітьми онлайн і офлайн та підвищення рівня обізнанності підлітків 13-17 років, освітян і батьків про культуру безпеки, яка захищає від насильства.

За дослідженнями Ради Європи, 1 з 5 дітей зазнають бодай однієї форми сексуального насильства офлайн. У 70-80% випадків сексуального насильства над дитиною офлайн агресором є людина, яку дитина добре знає (близький родич, друзі родини, тренери та інші).

Інформаційна кампанія використовує матеріали з правилами безпеки для підлітків, та інформацію для батьків про побудову довірливих взаємин із підлітками, методичні матеріали для освітян.

Матеріали кампанії розміщені на сторінці «Школа безпеки ТЯМ» веб-сайту Українського фонду «Благополуччя дітей» за посиланням https://childfund.org.ua/diialnist/shkolabezpekityam/

Завітайте до сторінки психолога та дізнавайтеся більше: читайте інформаційні повідомлення та переглядайте тематичні відео.

Зробимо разом світ навколо нас краще, добріше!